Ungdomar i storbråk i Gamlestaden

Under kvällen var polisen på plats vid SKF i Gamlestaden där flera ungdomar hamnat i slagsmål. En av ungdomarna ska ha avlossat en kolsyrepistol, och fyra personer har gripits.

ANNONS
|

Det var klockan 20.22 som polisen larmades om ett stort bråk på Brahegatan i anslutning till hållplats SKF i Gamlestaden.

– Vi är på plats och jobbar, men jag har inte fått några uppgifter om att någon ska vara skadad i nuläget, säger polisens presstalesperson Fredrik Svedemyr, vid tillfället.

Fyra personer gripna

Enligt de första uppgifterna ska det ha rört sig om ett 20-tal ungdomar som var involverade i slagsmålet. Men när polisen var klara på plats kunde man konstatera att det rörde sig om åtta personer.

– Det visar sig ha varit fem ungdomar som jagat tre andra. I samband med det har en av dem avlossat en kolsyrepistol, säger Fredrik Svedemyr.

ANNONS

Under måndagskvällen hade polisen ännu inte anträffat någon målsägande, och det finns inga övriga personskador inrapporterade i samband med bråket.

Polisen har gripit fyra personer misstänkta för olaga hot samt framkallande av fara för annan.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS