Ung man rånad på Andra Långgatan

En 20-årig kille utsattes under söndagskvällen för ett väpnat rån på Andra Långgatan i Linnéstaden. En stund senare påträffade polisen två misstänkta. Den ene hade gods från offret på sig.

ANNONS
LocationGöteborg||

Det var vid 19.30-tiden som den unge mannen rånades på kontanter och sina hörlurar. Han uppgav sig ha blivit hotad med ett pistolliknande föremål och hade dessutom blivit slagen i ansiktet.

Polisen som spanade i området hittade två strax därpå två män i 30-35-årsåldern. Den ene hade då fortfarande föremål från 20-åringen på sig.

– De båda är identifierade och delgivna misstanke om grovt rån, konstaterar Per Sahlgren, vakthavande befäl vid polisen i Region Väst.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS