Ung man knivskuren i Kortedala

En ung man blev knivskuren i Kortedala i Göteborg på torsdagskvällen. Mannen har fått skärskador på flera ställen på kroppen, men hans skador ska inte vara livshotande, enligt polisen.

ANNONS
|

Larmet om knivskärningen kom vid 19.28 på torsdagen. Polis och ambulans skickades till Kortedala, där en knivskuren ung man påträffades utomhus.

– Han var vaken och talbar när polisen kom dit, men det är oklart i vilken utsträckning man har lyckats få uppgifter från honom om vad som hänt, säger Hans-Jörgen Ostler, presstalesperson vid polisen i region Väst.

Den skadade mannen är i 20-årsåldern och hade blivit skuren på flera ställen på kroppen. Skadorna ska inte vara livshotande och han har förts med ambulans till sjukhus för vård.

Polisen söker vittnen till knivskärningen

Ett flertal polispatruller jobbade på platsen under kvällen. Bland annat lokaliserade man och fotodokumenterade det som bedömdes vara brottsplatsen.

ANNONS

Patrullerna sökte också efter en eller flera gärningspersoner och kontrollerade några personer i området.

– Men ingen har delgivits misstanke om brott, säger Hans-Jörgen Ostler.

Brottsrubriceringen är i nuläget grov misshandel.

– Det kan komma att ändras, beroende på skadornas allvarlighetsgrad och vad man får fram om syftet med knivskärningen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS