Två unga män gripna efter biljakt

Flera polisbilar ska under tisdagskvällen ha förföljt en bil från Sävedalen till Hulanmotet i Lerum. Där ska två personer ha omhändertagits misstänkta för ringa narkotikabrott. Polisen utesluter inte att en tredje person försvunnit från platsen.

ANNONS
|

Ett stort antal polisbilar förföljde en personbil från Sävedalen via Jonseredsmotet till Hulanmotet under tisdagskvällen. Där stannade bilen och två män i 20-årsåldern kunde omhändertas av polis.

Vad som föranledde förföljandet var initialt oklart men senare kunde polisens presstalesperson berätta att det handlade om misstankar om narkotikabrott.

– De släpps efter provtagning. Man kan inte styrka vem som kört bilen. Det kan ha varit en tredje person också, säger presstalesperson Peter Adlersson.

Initialt var polisens uppgifter att föraren av bilen sprungit in i skogen. Polisen har gjort sök med hund men har inte hittat någon.

När larmet kom var det flera polisbilar som reagerade och körde efter bilen men under tiden lämnade flera patruller.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS