Två män rånade i centrala Göteborg

Två män rånades i centrala Göteborg under natten till söndagen. En blev nedsparkad och bestulen på en halskedja. Ingen är gripen.

ANNONS
|

Under natten till söndagen skedde två rån i centrala Göteborg i rask takt. Det första inträffade vid 02.30-tiden på Linnéplatsen då en man i 20-årsåldern rånades på en hoodie och en datorväska.

Det var två män som kom fram och hotade honom, men hade inga synliga vapen. Rånarna försvann sedan in i Slottsskogen. Polisen sökte av området, utan framgång.

Det andra rånet skedde tio minuter senare på Vallgatan där en man i 30-årsåldern blev nedsparkad och rånad på en halskedja av en ung man. Offret föll och slog i bakhuvudet i marken.

Rånaren sprang från platsen.

I båda fallen har anmälan om rån upprättats. Inga misstänkta rånare är ännu gripna.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS