Två män i slagsmål på nattklubb - anmälda för misshandel

Under natten till måndagen fick polisen ett larm om en misshandel på Park Lane. När polisen väl var på plats fick de anmäla två män för misshandel efter ett slagsmål på klubben.

ANNONS
|

Runt 01-tiden under natten till måndagen larmades polisen om en misstänkt misshandel på nattklubben Park Lane efter att en ordningsvakt ringt in och anmält händelsen.

Det rör sig om två män i 26- respektive 29-årsåldern som startat ett slagsmål med varandra på klubben.

– En man hörde av sig till ordningsvakten och sagt att han blivit misshandlad av en annan gäst. Polisen kommer dit och den andra gästen blir utpekad. Bägge två misstänkta, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson väst.

Polisen anmäler båda männen för misshandel. Inga synliga skador har rapporterats och de två männen var inte i behov av sjukhusvård.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS