Två gripna efter yxhot i lägenhet i Mölndal

Två personer har gripits efter larm om yxhot i en lägenhet i Mölndal. Under lördagseftermiddagen arbetade polisen med att förhöra vittnen på plats. En anmälan om grovt olaga hot har upprättats.

ANNONS
|

Det var strax innan klockan tre på lördagseftermiddagen som polisen fick larm om att en man ska ha hotat en person med en yxa i en lägenhet i Åbro i Mölndal. Mannen ska enligt inringaren även ha slagit sönder inredningen i lägenheten.

Polisen larmades till platsen med flera patruller och sökte efter den misstänkta gärningsmannen med hund.

– I samband med husrannsakan anträffades även narkotika i lägenheten, säger Johan Josarp, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

Senare under lördagseftermiddagen påträffades två personer som gick att koppla till händelsen.

– Två personer är gripna i det ärendet, säger Johan Josarp.

ANNONS

Under lördagen arbetade polisen på plats med att söka av lägenheten. Dessutom förhördes vittnen och målsägande på plats.

En anmälan om grovt olaga hot har upprättats. Ingen person ska ha kommit till skada i samband med händelsen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS