Trebilskrock på E6 i rusningstrafiken

Tre personbilar krockade på E6 i Göteborg, i höjd med Hisings Kärra, under måndagseftermiddagen. En bil fick bärgas från platsen, men ingen person blev allvarligt skadad.

ANNONS
|

Larmet om olyckan kom in klockan 16.52 på måndagen.

– Det är tre personbilar som ska ha krockat i norrgående riktning på E6. Vi är på väg till platsen. Någon klagar på nacksmärtor, men det verkar inte vara några allvarliga personskador, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson i region Väst.

Olyckan påverkade framkomligheten i norrgående riktning på E6. Enligt räddningstjänsten i Göteborg var det dock endast bussfilen som stängdes av under räddningsarbetet.

Enligt polisen behövde ingen person föras till sjukhus, däremot fick en av de inblandade bilarna bärgas från platsen. Vid 18-tiden var olyckan uppklarad och trafiken flöt igen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS