Tre gripna efter inbrott

Ett vittne såg under fredagen tre personer lämna en lägenhet i Mölndal genom ett sönderslaget fönster. Vittnet följde efter personerna och larmade samtidigt polisen, som senare kunde gripa alla tre.
– Det är inte ovanligt att vittnen larmar och ringer polisen samtidigt och det är vi väldigt tacksamma för, eftersom det underlättar, säger polisens presstalesperson Anna Göransson.

ANNONS
|

Tre personer sågs under fredagsförmiddagen lämna en lägenhet i Mölndal genom ett sönderslaget fönster.

– En dörr var sönder och ett fönster var krossat, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson.

Vittnet som uppmärksammade de tre misstänkta inbrottstjuvarna bestämde sig för att larma polisen, samtidigt som hen följde efter dem i riktning mot Mölndal centrum.

Två av de misstänkta grips efter att de stannat till vid Mölndals bro. Den tredje, då fortfarande på fri fot, tog sig in i Mölndal Galleria – fortfarande förföljd av de larmande vittnet. Där inne grips även han.

Polisen kan inte meddela om de gripna bar på något stöldgods när de greps.

ANNONS

– Det står inget om det. Man har sökt i området för att se om de kastat något, men det står inte om de hittat något.

Samtliga tre, en man i 25-årsåldern och de två andra män i 35-årsåldern, misstänks nu för grov stöld.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS