Tre bilar i krock på Söderleden

Tre bilar körde ihop på Söderleden under tisdagsmorgonen. Trafiken påverkades kraftigt under en knapp timme, innan man kunde öppna upp vägen helt igen. En av förarna blåste positivt och misstänks därför nu för rattfylleri.

ANNONS
|

Larmet om en trafikolycka kom in runt 06.15 på onsdagsmorgonen. Enligt Räddningstjänsten Storgöteborg och SOS Alarm är det tre bilar som har krockat på Söderleden, i riktning mot Frölunda.

Huruvida någon är skadad är ännu oklart, men enligt räddningstjänstens larm- och ledningsoperatör kunde alla i bilarna ta sig ut på egen hand. En ambulans är larmad till platsen, enligt teamledare på SOS.

Olyckan orsakade stor trafikpåverkan eftersom delar av vägen västerut var avstängda – vid 07.10 var det full framkomlighet på vägen igen.

Enligt polisens presstalesperson Thomas Fuxborg blåste en av förarna positivt och misstänks nu för rattfylleri. Exakt vad som orsakade olyckan är inte klarlagt i skrivande stund.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS