Trafikolycka vid Tingstadsmotet

Fem personbilar har kolliderat på E6 mellan Tingstadsmotet och Backadalsmotet. Räddningstjänsten stängde initialt av två körfält.
– Bilarna är mer eller mindre skadade, säger Johan Karlsson, larm- och ledningsoperatör från räddningstjänsten.

ANNONS
|

Det var strax efter 17:30 på tisdagseftermiddagen som räddningstjänsten larmades till platsen. Olyckan ska ha skett på E6 mellan Tingstadsmotet och Backadalsmotet. Det ska enligt räddningstjänsten ha rört sig om en kökrock med fem inblandade personbilar.

Räddningstjänsten var på plats med tre enheter och stängde initialt av två filer. Nu har de dock lämnat platsen och öppnat upp filerna.

– Nu rullar det på som vanligt igen, säger Johan Karlsson på räddningstjänsten.

Bilarna som blev skadade fördes senare bort från platsen med hjälp av bärgare. Polisen meddelar att ingen kommit till skada i samband med händelsen och att det inte finns några misstankar om brott.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS