Trafikolycka vid Bäckebolsmotet

Vid 13.00 kom larm om en trafikolycka på E6:an i norrgående riktning nära Bäckebolsmotet. Enligt Räddningstjänsten flyter trafiken nu på som vanligt.

ANNONS
|

Två fordon ska ha varit inblandade i trafikolyckan, och Räddningstjänst, ambulans och Trafikverket kallades till platsen.

– Det var två personbilar som ska ha krockat, säger Mats Gränsmark, larm- och ledningsoperatör hos Räddningstjänsten.

Trafikverket är kvar på platsen men ambulans och räddningstjänst har lämnat. Under en tid var enbart ett körfältet öppet, men nu flyter trafiken på bra.

– Bilarna står i bussfilerna, så de andra filerna flyter på bra, Mats Gränsmark.

SOS Alarm uppger också att en person ska ha förts till sjukhus i ambulans.

Polisen kom till platsen vid 13.30.

– En av personerna uppgav smärta i nacke. Den person fördes till sjukhus av polispatrullen. Den andra uppgav smärtor i bröstet, och den fördes till sjukhus av ambulans, säger Anna Göransson, presstalesperson hos polisen.

ANNONS

Polisen har även upprättat brottsmisstanke mot en av förarna. Dessa handlar dels om att hen inte ska ha anpassat avståndet till framförvarande fordon, dels om ett troligt vållande till kroppsskada.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS