Trafikolycka på Norrleden i Angered

Två bilar är inblandade i en trafikolycka på Norrleden mellan Säve och Kärra. Räddningstjänst, ambulans och polis har larmats till platsen.

ANNONS
|

Strax innan klockan sju på torsdagsmorgonen larmades räddningstjänst och ambulans till en trafikolycka på Norrleden mellan Säve och Kärra. Även polis är på plats.

– Det ska vara en trafikolycka med två personbilar inblandade. Alla bilar står på fyra hjul, säger Peter Zettersten, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten.

Enligt räddningstjänsten ska det ha varit stor trafikpåverkan. Strax innan klockan åtta ska ett av räddningstjänsten tre fordon lämnat platsen och öppnat ett körfält i riktning mot Angeredsbron.

– Det har varit mycket skräp på vägen och vi är kvar med två bilar där, säger Peter Zettersten.

Texten uppdateras.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS