Trafikolycka på Marieholmsleden

En personbil körde in i ett räcke på Marieholmsleden. Räddningstjänsten var på plats och vägen stängdes av i södergående riktning.
– Fordonet står lite lurigt till mitt i vägen, säger Mattias Kapocs, larm och ledningsoperatör på räddningstjänsten Storgöteborg.

ANNONS
|

Det var klockan 16.36 på lördagseftermiddagen som larmet om en singelolycka inkom från SOS Alarm.

Räddningstjänsten var på plats med tre enheter, ambulans, polis och vägassistans larmades också till platsen.

– Det är oklart hur olyckan gått till. Men det rör sig om en personbil som kört in i ett sidoräcke på leden, säger Mattias Kapocs, larm och ledningsoperatör på räddningstjänsten Storgöteborg.

Vägen stängdes av i södergående riktning och räddningstjänsten jobbade med att ta bort skräp från vägbanan.

– Fordonet står lite lurigt till mitt i vägen. Det är svårt att uppskatta allvaret i olyckan på de uppgifter jag fått till mig, säger Mattias Kapocs.

ANNONS

Det ska ha varit tre personer involverade i trafikolyckan, men ingen är förd till sjukhus.

Vid 17.40-tiden berättar räddningstjänsten att de har lämnat platsen. Men vägassistans är fortfarande kvar så det kan vara fortsatt viss trafikpåverkan.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS