Trafikolycka på E6

Två fordon kolliderade på E6:an i höjd med Rödbomotet under onsdagseftermiddagen. Två körfält fick stängas av i södergående riktning.

ANNONS
|

Klockan 16:35 på onsdagseftermiddagen inkom ett larm om att en trafikolycka ska ha skett med flera fordon. Olyckan ska ha inträffat på E6:an i höjd med Rödbomotet, i närheten av Jordfallsbron vid Kungälv.

– En kollision har skett mellan två fordon, sa Fredrik Johansson, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg.

Räddningstjänst, ambulans och polis larmades till platsen. Enligt räddningstjänsten fick två körfält stängas av i södergående riktning, mot Malmö.

– Det är en begränsad framkomlighet, sa Fredrik Johansson.

Enligt ett trafikmeddelande från Trafikverket beräknades arbetet pågå fram till klockan 17:30. Där efter ska trafiken kunna flyta på som vanligt igen.

ANNONS

Oklart skadeläge

Det finns ännu ingen information om skadeläge på de inblandade i olyckan.

–Vi skickade en ambulans till plats men ingen person behövde köras in till sjukhus, sa Charlotte Wotz Ader, teamledare vid SOS alarm.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS