Trafikolycka orsakade stopp i spårvagnstrafiken

Flera olyckor i Göteborg orsakade stopp i spårvagnstrafiken under morgonen. En buss och en bil krockade vid Domkyrkan och en person och spårvagn var inblandade i en olycka vid Kapellplatsen – olyckorna påverkade linjerna 2, 6, 10 och 11.

ANNONS
|

En olycka inträffade vid Domkyrkan i centrala Göteborg vid 07-tiden. Enligt Västtrafiks störningsjour handlade det om en buss och en bil som är inblandade i en olycka. Det orsakade stopp för spårvagnslinjerna 2, 6 och 11 samt busslinjerna 16, 19 och 25.

Vid 07.30 rullade trafiken igen.

Strax efter 08.00 inträffade en olycka vid Kapellplatsen. Enligt polisen är en person och spårvagn involverade. Räddningstjänsten har inte larmats ut till platsen.

– Det är inte allvarligt, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson.

Det orsakade dock stopp för linje 10 mot Guldheden, mellan Vasaplatsen och Kapellplatsen. 08.22 meddelade Västtrafik att vagnarna rullade igen.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS