Trafikolycka Norrleden

Vid 8.45 kom larm om en trafikolycka på Norrleden strax innan tunneln till Angeredsbron. Vägen spärrades av för en tid, men nu är det återigen full framkomlighet.

ANNONS
|

Enligt Räddningstjänsten ska två personbilar ha krockat på Norrleden, strax innan tunneln till Angeredsbron i riktning mot Angered. I och med att det pågår ett vägarbete på platsen fanns bara ett tillgänglig körfält innan olyckan inträffade. Detta körfält spärrades av och under en tid var vägen helt avstängd. Nu har dock Räddningstjänsten lämnat platsen och körfältet är öppet igen.

– Vi har lämnat platsen och det är nu full framkomlighet på vägen, säger Johan Eklund, Larm- och ledningsoperatör hos Räddningstjänsten

Ambulans ska även ha kallats till platsen, men ingen har förts till sjukhus.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS