Trafikolycka i Majorna – tre bilar i kollision

Tre bilar kolliderade under måndagseftermiddagen på Oscarsleden i höjd med Majorna. Ingen person ska ha behövt uppsöka vård med anledningen av olyckan.

ANNONS
|

Larmet om en trafikolycka kom in till SOS Alarm strax efter klockan fem på måndagseftermiddagen.

Tre bilar ska då ha krockat på Oscarsleden i höjd med Majorna.

Räddningstjänst, polis och ambulans larmades till platsen.

– Det rör sig om en kökrock involverande tre bilar. Det är stopp i åtminstone ett körfält i södergående riktning, mot Röda Sten, säger Björn van der Kaay, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten Storgöteborg.

Vid halv sex rådde begränsad framkomlighet vid Jaegersdorffsmotet.

– Krocken har skett på avfarten mot Mariaplan. Vi har spärrat av platsen och ska försöka flytta bilarna så att vi kan öppna upp för trafiken, säger Anders Helmborn, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten Storgöteborg.

ANNONS

Enligt SOS Alarm ska ingen person ha behövt föras till sjukhus till följd av olyckan.

– Vi är på väg att lämna nu. Polis finns kvar på platsen. Huruvida trafiken rullar på som vanligt har jag inte fått några uppgifter om, säger Peter Zettersten, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten Storgöteborg vid klockan 17.50.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS