Träffades av sten i sängen i Majorna

En man i Majorna träffades under natten av en sten när han låg och sov i sin säng. En kvinna kunde senare identifieras i närområdet och misstänks nu för bland annat vållande till kroppsskada.

ANNONS
|

Polisen larmades om händelsen strax efter klockan 02.00 under natten mot måndagen. En sten ska då ha kastats mot en bostad och gått igenom en ruta och träffat en man som låg i sin säng.

Utanför bostaden ska mannen ha sett en kvinna och frågat vad hon höll på med och hon ska då ha förklarat att hon ville komma in i porten till bostadshuset.

Mannen ska inte ha släppt in henne utan tillkallade istället polisen som en stund senare kunde identifiera en kvinna med jord på händerna i området och som stämde in på mannens beskrivning av stenkastaren.

ANNONS

Misstänks för flera brott

I samband med att de sökande patrullerna hittade henne uppger polisen att hon blev våldsam, och polisen har förutom vållande till kroppsskada också upprättat anmälningar om våldsamt motstånd och skadegörelse.

Mannen som blev träffad av stenen uppges inte ha drabbats av några allvarligare skador. Enligt polisens presstalesperson Stefan Gustafsson finns det inga uppgifter på att mannen och den misstänkta kvinnan ska känna varandra.

– Det finns inget i den informationen som jag har tillgänglig som indikerar på att de skulle känna varandra, säger Gustafsson.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS