Tobias Coster: Värre om den hade stannat i luften

ANNONS
|

Tobias Coster åkte tillsammans med sin fru och svärföräldrar från Mellerud, för en hel dag på Liseberg. Han hade sett fram emot att åka Mechanica, men efter bara ett varv i attraktionen började den att sakta ner, för att sedan stanna helt.

Läs mer: Stopp på Mechanica på Liseberg

- När vi hade stannat ser vi hur personalen börjat bläddra i pärmar och se väldigt nervösa ut. En som jobbade där kom in till attraktionen och sa: "ni får sitta kvar här en stund och njuta av solen". Sedan tömde de kön och började dela ut biljetter, inte för att jag vet om folk vill åka den igen.

ANNONS

Efter att kön tömts på folk fälldes golvet upp till attraktionen och Tobias fick tillsammans med de övriga besökarna kliva av, 15 minuter senare. Han är dock glad över att Mechanica stannade när de var på markhöjd.

- Värre hade det varit om den hade stannat i luften, då hade jag nog blivit mer rädd. Frugan blev rätt skärrad dock och svärföräldrarna också, som tittade på. Vi fick en ny åkbiljett var, men det kändes lite onödigt då vi knappt besöker Liseberg en gång om året.

Värst för Tobias var dock inte att Mechanica stannade, utan att även två andra åkattraktioner var stängda under dagen.

- Även Kanonen och Uppskjutet har varit stängda under dagen. Det är en riktig besvikelse, det är ju därför man åker hit, för att åka de här större attraktionerna. Riktigt tråkigt tycker jag. Det hade ju varit bra att få veta det innan man kom hit.

ANNONS