Tjuvar togs på bar gärning på café i Haga

Efter ett larm från ett vittne tidigt på lördagsmorgonen kunde polisen gripa två personer som tagit sig in på ett café på Haga Nygata och plockat på sig mat.
– Vi tar dem med händerna i kakburken, säger Christer Fuxborg vid polisen.

ANNONS
|

De båda personerna var maskerade och rörde sig bakom disken där de plockade på sig saker som de lade i kassarna, enligt vittnet. När polisen kom till platsen greps båda personerna och det visar sig att det är matvaror för ett mycket lågt värde som ligger i kassarna.

– Det är ett fullbordat inbrott i och med att vi tar dem med händerna i kakburken, säger polisens presstalesperson Christer Fuxborg.

Den ena personen är misstänkt påverkad av narkotika och de tas med till stationen för provtagning och för att sova ruset av sig.

– Det verkar ha varit en man och en kvinna som var hungriga på morgonen, en på fyllan-grej, säger Christer Fuxborg.

ANNONS

En anmälan om inbrott och narkotikabrott för eget bruk är upprättad.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS