En större räddningsinsats genomfördes i Högsbo på tisdagskvällen sedan det kommit ett larm om ett brev med misstänkt farligt innehåll.
En större räddningsinsats genomfördes i Högsbo på tisdagskvällen sedan det kommit ett larm om ett brev med misstänkt farligt innehåll. Bild: Joakim Eriksson

Stort räddningspådrag efter larm om brev med farligt innehåll

Flera ambulanser och brandbilar är på plats i ett bostadsområde i Högsbo. Anledningen är ett larm om ett brev med farligt innehåll.

ANNONS
|

Ett bostadsområde i Högsbo har varit avspärrat hela kvällen. Anledningen är att polisen fått larm om ett brev med ett misstänkt farligt innehåll.

Ambulans, brandbilar och polis har varit på plats.

– Vi åkte flera stycken eftersom vi inte visste vad det var för ämne. Jag har inte fått någon återkoppling på platsen än men vi har inte bedömt det som farligt ämne, säger larm- och ledningsoperatören Johan Eklund.

Larmet kom vid 18-tiden och först vid 21-tiden hävdes avspärrningarna. Polisens presstalesperson Ulla Brehm säger att de hittade ett brev på platsen men att ämnet var ofarligt.

– Vi undersökte saken men har inte gjort något mer av det. Jag vet inte här och nu om det blir någon anmälan. Ingen ska ha varit i fara, säger hon.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS