Stort bråk i Göteborg

Ett större bråk har inträffat vid en restaurang på Hisingen. Polisen uppger på sin hemsida att mellan 15-20 personer varit inblandade och man beskriver stämningen på plats som upprörd.

ANNONS
|

Larmet kom in till polisen klockan 20.59 och polispatruller larmades till en restaurang på Herkulesgatan. Ett stort bråk med uppemot 20 personer ska ha utspelat sig på platsen, men när polis kom fram var allt över.

– De som hade bråkat hade lämnat platsen, säger Hans-Jörgen Ostler, polisens presstalesperson i region Väst.

Både personer och bilar hade setts lämna platsen och det enda som polisen kunnat gå på är vittnesuppgifter, som bland annat uppgett att det hela handlat om ett slagsmål. En person ska ha setts blöda i ansiktet.

– Det finns flera vittnen kvar på plats som patrullen pratat med.

ANNONS

Händelsen har inte lett till något gripande och vid 22-tiden har polisen lämnat platsen.

– Det finns en anmälan om misshandel med en okänd misstänkt och en okänd målsägande.

Strax efter midnatt är det fortsatt oklart vad som har hänt och varför.

– Man har skrivit ett antal anmälningar men det har inte gjorts några frihetsberövanden. Av det jag kan se så verkar ett antal personer ha blivit utsatta för en rad olika brott. Det finns en del anmälningar om misshandel. Men det verkar ha varit jäkligt rörigt, säger vakthavande befäl Morten Gunneng.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS