Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Stort bråk i Angered – en skadad

Ett större bråk utbröt i Angered på torsdagskvällen. Enligt polisen var cirka tio maskerade personer involverade i bråket där en man i övre tonåren attackerades. Han hittades senare misshandlad på platsen och hade blivit av med sin mobiltelefon.

Larmet kom strax före klockan 19 på torsdagen.

Enligt larmet hade ett större bråk utbrutit i Angered.

En person hittades skadad på platsen och hade enligt uppgift blivit misshandlad med slag och sparkar.

Efter bråket flydde de maskerade personerna och polisen sökte efter dem, bland annat med helikopter. Sent på torsdagen hade ingen gripits misstänkt för överfallet.

Enligt ett vittne som befann sig på platsen hördes på avstånd att någon skrek.

– Vi tänkte att någon kanske skadats, det var precis när vi skulle åka därifrån. Sen kom flera polisbilar, berättar vittnet.

Ska ha varit beväpnad med en kniv

Polisen bekräftar att vittnen uppgett att en av männen ska ha varit beväpnad med en kniv. Den har däremot inte använts mot den misshandlade mannen. Polisen har inget känt motiv till händelsen.

Skadeläget uppges vara lindrigt då mannen efter att ha blivit undersökt av ambulanspersonal på plats inte behövde uppsöka sjukhus.

Händelsen rubricerades inledningsvis som grov misshandel men omrubricerades till rån sedan man slagit fast att mannen saknade sin mobiltelefon.

Under kvällen sökte polisen fortfarande efter de maskerade personerna.

– Vi arbetar intensivt med spaningsarbetet och har gjort flera vittnesförhör, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i region Väst.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.