Storbråk på fest i Gamlestaden – flera gripna

Flera personer är gripna efter ett bråk på en fest i Gamlestaden i natt. Enligt de initiala uppgifterna skulle någon ha blivit knivskuren.
– Det är fortfarande ganska oklart vad som har hänt, säger Christer Fuxborg vid polisen.

ANNONS
|

Strax efter klockan 02 i natt larmades polisen till en fest i Gamlestaden. Enligt vittnesuppgifter pågick ett stort slagsmål och en person uppgavs ha blivit knivskuren.

– Det verkar ha varit i en festlokal. När vi kommer till platsen får vi information om att någon skulle vara knivskuren och att det är ett tiotal personer som slåss. Men vi träffar inte på någon knivskuren person och hittar inga spår av blod på marken eller så, så vi vet inte riktigt om det har hänt eftersom det bygger på vittnesuppgifter, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.

Uppgifterna kring vad som har hänt är fortfarande oklara, enligt Fuxborg. Flera personer är gripna misstänkta för våld mot tjänsteman, hot mot tjänsteman, ofredande och våldsamt motstånd.

ANNONS

– Just nu försöker vi reda ut vad det egentligen är som har hänt. Vi har en del gripna men de får sova ruset av sig först och främst. Sedan får man hålla förhör med dem och se var vi landar någonstans efter det. Vi vet ju fortfarande inte riktigt vad det är som gjort att man börjat bråka, säger Christer Fuxborg.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS