Stor polisinsats på Hisingen efter larm om smällar

Natten till tisdagen pågick en stor polisinsats på Hisingen efter att polisen fått in flera samtal om någon form av smällar. Men polisen hittade ingenting.
– Något har hänt för det var så många som ringde, säger Ann-Christin Löfstrand, vakthavande befäl vid polisen.

ANNONS
|

Vid 23.47 under måndagskvällen kom det första samtalet till polisen in. Flera personer hade då ringt och berättat att de har hört någon form av smällar i närheten av Kvillebäcken på Hisingen.

– Det är väldigt många som har ringt om smällare på en adress, sa Ann-Christin Löfstrand.

Polisen sökte av området med flera patruller och polishundar.

– Det är en stor insats, vi borde ha hittat något nu, sa hon vid 00:30 natten mot tisdagen.

Inga spår av skottlossning

Polisen misstänkte tidigt att det kunde röra sig om bangers. Men efter ungefär en timmes tid avvecklades insatsen utan resultat.

ANNONS

– Vi hittade ingenting, så det måste ha varit smällare. Vi hittade inga spår av skottlossning eller skadade, konstaterar Ann-Christin Löfstrand tidigt under tisdagsmorgonen.

På plats pratade polisen även med boende i området.

– Något har hänt för det var så många som ringde. Vi höll på länge, men vi hittade inget.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS