Stor polisinsats i Kungälv

Vid niotiden på fredagskvällen fick polisen larm om en möjlig skottlossning i Kungälv. Anmälaren trodde sig ha hört ett skott. Polisen har varit på plats med flera patruller samt helikopter, men är nu på väg från platsen.
– Det mesta tyder på att det inte är någonting, säger Thomas Fuxborg polisens presstalesperson i region Väst.

ANNONS
|

Polisen hade inledningsvis få uppgifter om vad det är som faktiskt har hänt.

– Vi är i Kungälv och undersöker om det varit en skottlossning. Det är en person som ska ha hört skott och som tror sig eventuellt ha blivit hotad med en pistol. Ärendet är rörigt och han ändrar sin berättelse efterhand, sade Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst då.

Det finns i nuläget inga andra vittnen till händelsen.

Vid 21.20 letade polisen fortfarande i området och knackade dörr men hade inte hittat några tecken på att något faktiskt hänt.

– Vi är fortfarande på plats men det mesta tyder på att det inte är någonting, säger Thomas Fuxborg.

ANNONS

Strax innan klockan tio hade de börjat avsluta insatsen.

– Vi håller på att runda av. Det har inte varit någon skottlossning.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS