Stopp efter krock på Norrleden

Två personbilar krockade på Norrleden på Hisingen på tisdagskvällen. Fem personer satt i bilarna, men ingen ska ha behövt sjukhusvård. Olyckan orsakade stopp i trafiken mot Kärra. Bland annat påverkades Rosa Express.

ANNONS
|

Larmet om olyckan kom vid 17.10 på tisdagen. Polis, räddningstjänst och ambulans skickades till platsen.

– Det är två personbilar som har krockat. Det satt sammanlagt fem personer i de inblandade bilarna. Jag har inga uppgifter om personskador än, men trafiken är avstängd i riktning mot Kärra, sade Fredrik Svedemyr, presstalesperson vid polisen vid 17.45.

En kvart senare kunde vägen öppnas igen.

– Trafiken släpptes på vid 18-tiden och bärgare är begärd. Ingen har behövt föras till sjukhus, det är endast lindriga skador, enligt uppgift. Patrullen på plats kommer att upprätta en anmälan om trafikbrott, säger Fredrik Svedemyr.

Trafikolyckan påverkade busslinjen Rosa Express, som inte kunde ta sig förbi olycksplatsen. Under kvällen väntades förseningar på linjen på sträckan Billdal-Klareberg och omvänt, enligt Västtrafik.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS