Stökig natt i Göteborg: ”Intaget har haft fullt upp”

Polisen hade fullt upp under natten med mycket fylla och flera rån.
– Kändes som att det inte var pandemi, säger Hans-Jörgen Ostler, presstalesperson vid polisen region Väst.

ANNONS
|

Natten till lördag har varit stökig med mycket fylla och flera rån i centrala i Göteborg.

– Det verkar finnas ett uppdämt behov hos gemene man att få komma ut på stan och det kändes som att det inte var pandemi i går kväll, säger Hans-Jörgen Ostler, presstalesperson vid polisen region väst.

Strax efter klockan två ska en man i 35-årsåldern ha blivit rånad på Andra Långgatan i Göteborg. De tre misstänkta gärningsmännen ska ha slagit målsägaren i ansiktet och ryckt av honom ett halsband. Ingen är gripen i ärendet.

Vid tre-snåret ska en man i 30-årsåldern, som befunnit sig på Drottningtorget, ha blivit hotad med kniv och rånad på sin mobiltelefon av okänd gärningsman som sedan sprang från platsen i riktning mot Brunnsparken. Även där är ingen gripen i ärendet.

ANNONS

– Det har inte varit några stora händelser men det har varit mycket fylleri och intaget i Göteborg har haft fullt upp, säger Hans-Jörgen Ostler.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS