Spårvagn har fått stopp – hindrar flera linjer

En spårvagn har fått stopp mellan Lantmilsgatan och Nymilsgatan, vilket betyder att vagnar inte kan gå i ena riktningen mellan Axel Dahlströms torg och Opaltorget.

ANNONS
|

På grund av ett fordonsfel står en spårvagn stilla mellan hållplatserna Nymilsgatan och Lantmilsgatan i Järnbrott i riktning mot Frölunda torg.

– Bussar är inte riktigt på plats ännu men är på väg ut, säger Johan Hulterström, störningskoordinator på Västtrafik, vid halv nio på onsdagsmorgonen.

Stoppet påverkar linjerna 1, 2, 7 och 8. Västtrafik hoppas att problemet kan lösas inom en halvtimme.

Vid 9-tiden meddelar Västtrafik att den stillastående spårvagnen är flyttad och de har kunnat släppa på trafiken på sträckan igen.

Morgontrafiken dras med lite förseningar på grund av händelsen och linje 2 vänder vid Marklandsgatan i väntan på att köerna som uppstått ska lösa upp sig, men i övrigt ska trafiken rulla på.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS