Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Smitningsolycka vid busshållplats i Partille

Under tisdagsförmiddagen krockade två bilar vid busshållplatsen Jennyhill i Partille. Enligt polisen sprang flera personer från en av bilarna efter olyckan, varav en senare kunde gripas.

Strax efter klockan 17, mitt i eftermiddagstrafiken, krockade två bilar i närheten av busshållplatsen Jennyhill i Partille. En bil ska ha kört in i sidan på den andre.

Enligt polisen rör det sig om en smitningsolycka. Ytterligare en bil ska också ha blivit påkörd i ett tidigare skede.

– Flera personer sprang från en av bilarna efter olyckan, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson i region Väst.

Polisen sökte med hundpatrull efter personerna som avvek från olycksplatsen och kunde senare också gripa en man i 20-årsåldern.

– Personer på platsen kunde ge oss uppgifter om åt vilken riktning de sprang. I samband med det kunde en person säkras, säger Anna Göransson.

Mannen har delgivits misstanke om avvikande från olycksplats, vilket innebär att han inte var den som körde bilen. Ingen av de andra som flydde har hittats. Bilen de färdades i är avställd.

Föraren av den påkörda bilen klagade på smärtor i nacke och rygg. Han undersöktes av ambulans på plats men behövde inte föras till sjukhus.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.