Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Smitningsolycka i Göteborg

En krock mellan två bilar inträffade vid Olskroken i Göteborg på lördagskvällen. Enligt polisen ska en av bilarna ha avvikit från platsen efter händelsen.

Vid 18.20 på lördagskvällen fick SOS Alarm in samtal om att det skett en olycka vid rondellen som sammanbinder Ånäsvägen med Gamlestadsvägen.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

– Det handlar om en smitningsolycka. Två bilar har krockat och en av bilarna har avvikit från platsen, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

Även räddningstjänst och ambulans var på plats. Under tiden som räddningsarbetet pågick var det begränsad framkomlighet vid platsen.

– Vi har delvis stängt av vägbanan, säger Niklas Fogelqvist, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg.

Inte hittat smitaren

Skadeläget är i nuläget oklart men ingen ska behövt åka med ambulansen till sjukhus, utan personen kunde ta sig till sjukhus på egen hand.

Efter just klockan 19 kunde räddningstjänsten lämna platsen och trafiken ska gå som vanligt där igen.

Enligt polisen ska krocken ha skett genom att ena bilen körde in i den andra bakifrån för att sedan smita från platsen. Man har inte lyckats hitta personen ifråga och polisen har upprättat en anmälan om smitning.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.