Sju bilar skadade efter brand i garagelänga

Räddningstjänsten och polisen larmades under natten till Biskopsgården efter att det börjat brinna i ett garage. Totalt ska sju bilar ha skadats i branden.

ANNONS
|

Det var strax innan tre under natten till måndag som räddningstjänsten larmades om en brand i Södra Biskopsgården i närheten Väderlekstorget.

– Det hade börjat brinna i fasaden till en garagelänga, ett sådant öppet garage. När vi kommer dit är det runt tre till fyra bilar som brinner, säger Lotta Molander, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg.

Räddningstjänsten kunde snabbt släcka branden och det ska inte ha varit någon spridningsrisk.

– Arbetet gick mest ut på att de andra bilarna skulle klara sig och vi kunde lämna ganska snabbt, säger Lotta Molander.

Enligt polisen är det totalt sju bilar som blivit brand- och rökskadade.

ANNONS

– Det rör som om sju bilar totalt och vi har skrivit en anmälan om skadegörelse via brand, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS