Singelolycka på E45 vid Slakthusmotet

En personbil har kört in i en TMA-bil på E45 vid Slakthusmotet i riktning mot Karlstad. Ingen skadades allvarligt och vägen stängdes av i drygt en timme.

ANNONS
|

Det var vid klockan 11.50 som SOS larmades angående en olycka på E45 vid Slakthusmotet i riktning mot Karlstad där en personbil kört in i en TMA-bil, ett påkörningsskydd som monteras på baksidan av ett arbetsfordon vid vägarbeten.

Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till platsen och enligt polisen är två personer ute ur personbilen. Ingen av de inblandade personerna behövde avföras från platsen i ambulans.

– Det ryker lite från fordonet och det kan vara antingen brand eller kylarvätska, säger Fredrik Svedemyr, polisens presstalesperson i Väst.

Räddningstjänsten har lämnat platsen, efter att ha sanerat vägen från bland annat glassplitter.

ANNONS

Vägen spärrades av men runt klockan 13 släpptes trafiken åter på igen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS