Rökmaskin orsakade utryckning i Annedal

Räddningstjänsten ryckte under fredagskvällen ut till en misstänkt lägenhetsbrand i Annedal i centrala Göteborg. Röken visade sig dock inte komma från någon brand. – Det var några som höll på med en rökmaskin, säger Anders Tärnevi på räddningstjänsten.

ANNONS
|

Larmet om branden ringdes in vid 21-tiden på fredagskvällen. Från en balkong på sjätte våningen av ett flerfamiljshus ska det enligt vittnen strömmat ut rök.

Räddningstjänsten åkte ut till platsen och använde sig bland annat av en så kallad stegbil för att kontrollera om det rörde sig om någon brand.

Men det gjorde det alltså inte.

– Nej, det var några som höll på med en rökmaskin, säger Anders Tärnevi, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten i Storgöteborg.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS