Rökgranater kastades in i trappuppgång

Två rökgranater kastades in i en trappuppgång på Vårvädersgatan i Biskopsgården strax efter midnatt. Polisen utreder händelsen som en skadegörelse.

ANNONS
|

Det var vid 00.10 som SOS larmades om rökutveckling i ett lägenhetshus på Vårvädersgatan i Biskopsgården. Ingen kom till skada och räddningstjänsten vädrade ut röken. Men polisen har inlett en utredning.

– Det är någon som har krossat rutan till porten och kastat in två rökgranater. Det har inte brunnit det har bara varit rökutveckling. Vi vet inte om det är riktat mot någon person, det får utredningen visa, säger Susanna Lagerqvist, vakthavande befäl på polisen.

Polisen rubricerar händelsen som skadegörelse och efterlyser vittnen till händelsen. I nuläget finns inga misstänkta gärningspersoner och ingen är gripen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS