Rån på Hisingen – tre gripna

Tre maskerade personer gav sig på en man på Hisingen inatt. Mannen, som var i 18-årsåldern, blev rånad på sin mobiltelefon. De tre männen kunde gripas av polis kort därefter.

ANNONS

Klockan 01:45 larmades polisen till Godemansgatan på Hisingen, där tre maskerade personer hade setts uppehålla sig utanför en port. När patrullen anlände till platsen såg de tre personer som sparkade och slog på en annan.

– När polisen rullar fram springer gärningspersonerna från platsen i olika riktningar. Patrullen kan ganska snart få tag på dem och de grips, säger polisens presstalesperson Fredrik Svedenmyr.

Gärningsmännen, som liksom målsägande är i 18-årsåldern, är nu misstänkta för rån. Det finns inga uppgifter om skador på den rånade mannen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS