Polisrazzia mot Bandidos i Kungälv

Polisen gjorde under lördagskvällen ett tillslag mot Bandidos lokal i Kungälv.
– När vi går in i den typen av miljöer blir det ju alltid en större insats, säger Magnus Nordqvist, vakthavande befäl vid polisen i Region Väst.

ANNONS
LocationKungälv||

Enligt polisen uppstod under lördagen misstankar om att det pågick narkotikabrott i mc-gänget lokal i området Skälebräcke.

En person till förhör

– Initialt blev en person medtagen för förhör. Därefter genomfördes en husrannsakan. Vi åkte dit med ett antal enheter, konstaterar Nordqvist.

Hur många då?

– Ja, vi kan beteckna det som en stor insats.

Vad hittade ni?

– Utfallet får vi vänta med att redovisa. Vi skriver fortfarande rapporter. Men där fanns lite smått och gott, som Magnus Nordqvist uttrycken saken.

På söndagsmorgonen berättade polisen att man hade hittat en mindre mängd narkotika.

Flyttade in 2017

Enligt polisen var det inte särskilt många människor på plats i lokalen i samband med razzian.

ANNONS

Bandidos etablerade sig i Kungälv under sommaren 2017, detta sedan avdelningen från Hisingen hyrt in sig i nya lokaler och flyttat norrut.

Klubben har också en undergrupp i form av Chicanos.

På andra sidan Götaälv har Hells Angels etablerat sig, genom köpet av Vadbacka Gästgiveri i Skepplanda.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS