Polisinsats i Högsbo

Under tisdagseftermiddagen larmades polisen till ett bostadsområde i Högsbo efter att ha fått tips om att ett större ungdomsgäng sysslade med vad som verkade vara någon form av narkotikaöverlämning. Vid kontroll av flera personer visar det sig även att två personer bär skyddsväst.

ANNONS
|

De första samtalen kom till polisen vid 15.40 på tisdagseftermiddagen.

– Efter tips åkte vi dit då ett ungdomsgäng ska ha betett sig underligt, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i region Väst.

Polisen skickade flera patruller till platsen.

När polisen anlände till adressen i Högsbo fann man ett större ungdomsgäng på omkring tio personer som började skingras när polisen kom till platsen.

– Vi har kontrollerat sju stycken unga killar och vi misstänker någon typ av överlämningssituation, någon typ av narkotika, säger Stefan Gustafsson.

Bar skyddsväst

Två av de kontrollerade personerna bar även skyddsväst.

Vid 17-tiden meddelar polisen att man tagit med sju personer för provtagning, som nu misstänks för narkotikabrott för eget bruk.

ANNONS

De misstänkta personerna är samtliga under 20 år.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS