Polisen söker vittnen – mordförsök i Göteborg

En man som ännu inte har identifierats hittades tidigt i morse misstänkt knivskuren vid Drottningtorget i Göteborg. Polisen utreder händelsen som ett misstänkt mord– alternativt dråpförsök.
– Har någon sett något vill vi gärna att man kontaktar oss, säger polisens presstalesperson Jenny Widén.

ANNONS
|

Ordningsvakter hittade mannen vid 04.30-tiden på söndagsmorgonen. Till en början misstänktes mannen vara berusad, men det visade sig senare att han var skadad och troligen blivit knivskuren.

– Vi har inlett en förundersökning angående försök till mord, alternativt försök till dråp. I nuläget har vi ingen misstänkt och vi vet inte heller om brottet har begåtts där mannen anträffades, säger Jenny Widén.

Den skadade mannen var vid 10-tiden på söndagsförmiddagen inte identifierad och polisen hade då inte heller kunnat hålla något förhör med honom. Offrets skadeläget är för polisen i nuläget oklart.

– Men det sista jag hörde från vår kommissarie är att det inte ska handla om några livshotande skador, säger Jenny Widén.

ANNONS

Personer som har sett eller vet något mer om händelsen uppmanas att kontakta polisen via 114 14.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS