Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Polisbil i krock under utryckning

En polisbil har krockat ute på Hisingen under onsdagskvällen. Patrullen var mitt i en utryckning när det hela inträffade. Var polispatrullen var på väg är dock oklart.

Under en utryckning i Arendal under onsdagskvällen kom en polisbil att hamna i en trafikolycka med en annan personbil. Skälet till olyckan är fortfarande oklart och utreds nu av polisen.

– Varje gång ett polisfordon är delaktigt i en trafikolycka sätts vissa moment automatiskt i rullning, däribland skickas ett befäl till platsen och en intern utredning påbörjas, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson vid polisen region Väst.

Polisen vet inte ännu inte vad som föranledde trafikolyckan med den andra bilisten. Det enda man kan säga är att det rör sig om en lättare krock.

– Inga personskador har rapporterats, enbart plåtskador. Det var ingen större olycka då ingen av bilarnas krockkuddar utlösts, säger presstalespersonen Camilla Fogelhamre.

I ett senare skede berättar polisen att en av de inblandade poliserna fick uppsöka sjukhus, men kunde senare lämna sjukhuset för egen hand.

Polisen kan inte nuläget kommentera om vad utryckningen i området rör sig om.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.