Pojke rånad utanför skola

En pojke har blivit rånad utanför en skola i västra Göteborg. Tre mörkklädda män i 20-årsåldern ska ha hotat att slå honom om de inte fick hans hörlurar.

ANNONS
|

En pojke har blivit rånad på sina hörlurar utanför en skola i västra Göteborg. Gärningsmännen var tre lite äldre killar som knuffade och hotade honom, berättar polisens presstalesperson Peter Adlersson.

– De sa att de skulle slå sönder honom om de inte fick hans airpods.

Enligt pojkens vittnesmål hade de tre inga tillhyggen och han ska inte ha blivit fysiskt skadad.

– Han var väl lite skärrad men oskadd, säger Peter Adlersson.

Enligt pojken var gärningsmännen i 20-årsåldern och mörkklädda. Polisen har letat efter dem men hittills utan framgång. En anmälan om rån är dock upprättad.

– Vi har inte hittat dem inledningsvis. Vi får se om det går att lösa utredningsvägen, det vet man aldrig, säger Peter Adlersson.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS