Personbilar i krock – blockerade spårvägen

I korsningen Viktoriagatan och Parkgatan i närheten av Hagakyrkan i Göteborg skedde det en kollision strax efter klockan åtta på torsdagsmorgonen.
– Det är två personbilar som krockat och de blockerar spårvägen åt ett håll, säger Johan Eklund, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg.

ANNONS
|

Enligt Västtrafiks störningsjour kör linje tre via Grönsakstorget – Hagakyrkan, på grund av krocken. Vid 08:30 fanns det ingen prognos för när trafiken skulle återgå till det normala.

– Det kommer nog pågå en stund till i alla fall, säger man vid Västtrafiks störningsjour.

Bilder från platsen visar att olyckan och arbetet som följde orsakade köer med både spårvagnar och bussar. Strax innan klockan 09.30 meddelade Västtrafik att spårvagnstrafiken åter rullade på som vanligt.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS