Personbil i krock med träd i Lundby

En personbil har krockat med ett träd i Lundby på tisdagskvällen. Räddningstjänsten åkte till platsen med flera enheter, och polisen meddelar senare under natten att tre personer har blivit förda till sjukhus.

ANNONS
|

Larmet om en singelolycka i ett bostadsområde i Lundby inkom vid 22.05 till SOS Alarm.

– En personbil har av någon anledning krockat med ett träd, säger Dan Lindqvist, larm- och ledningsoperatör hos Räddningstjänsten Storgöteborg.

Enligt SOS Alarm hade tre personer tagit sig ut ur bilen vid räddningspersonalens ankomst, men skadeläget var då oklart.

Tre skadade

Runt klockan 01.20 meddelar polisen att tre personer, samtliga kvinnor i 20-årsåldern, har förts till sjukhus med ambulans.

– Tre stycken är avförda, alla med ryggsmärtor, säger Ann-Christin Löfstrand, polisregion Västs vakthavande befäl.

Enligt henne ska det inte röra sig om några livshotande skador i något av fallen. Befälet berättar dock att en fjärde person, troligtvis föraren, lämnade platsen efter olyckan.

ANNONS

– Den som körde bilen var inte längre kvar och vi vet i nuläget inte vem det är. Vi har tagit vissa saker från fordonet i beslag för att se om det finns spår efter föraren, säger Löfstrand.

I nuläget är den okände personen misstänkt för obehörigt avvikande från olycksplats.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS