Personal bestulen på barnavårdscentral

En man tog sig in på en barnavårdscentral i Partille på onsdagsförmiddagen och stal en väska ur ett personalskåp. På utsidan stal han en även en bil tillhörande väskägaren, som han försvann från platsen med.

ANNONS
|

Strax efter klockan 11 på onsdagen ska en man kommit in på en barnavårdscentral i Partille, och han har sen tagit sig till personalrummet. Mannen bröt där upp ett skåp som tillhörde en i personalen och stal en handväska, i väskan fanns plånbok, bilnycklar och hemnycklar.

– På utsidan lyckas han lokalisera en bil tillhörande kvinnan, och kör därifrån i den, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson vid polisen i region Väst.

Tre enheter från polisen deltog i sökandet efter mannen, bland annat skickades en bil till anmälarens hemadress.

– Vi letar efter mannen och bilen i närområdet. Den stulna bilen stoppas av polis vid Sommarvägen och mannen grips. Och kvinnans väskan och bilen kunde sen återlämnas till sin ägare.

ANNONS

Mannen som är i 40-årsåldern är misstänkt för stöld och tillgrepp av fortskaffningsmedel.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS