Nu rivs loppmarknaden Kommersen

För 22 år sedan öppnade Kommersen vid Masthuggstorget. Nu har rivningsarbetet av den anrika loppmarknaden påbörjats.

ANNONS
|

Byggnaden Kommersen har länge varit en samlingsplats och en fristad för olika människor, samt hemvist för Loppmarknaden Kommersen. Tack vare sin färgstarka, graffitiprydda fasad har den varit omöjlig att missa för förbipasserande. Nu återstår snart bara träplankor och skrot.

”Byggnaden är i väldigt dåligt skick. Den rivs därför i juni 2022 och ger plats åt nya Masthuggsparken. Kommersen Loppmarknad planerar att öppna i nya lokaler på Lindholmen”, skriver Masthuggskajen på sin hemsida.

LÄS MER:Sista dagen på Kommersen –”En epok som går i graven”

Den nya parken kommer förutom att vara en plats för rekreation även fungera som ett vattenmagasin och ta hand om överskott av regnvatten i området.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS