Mystisk stank var vätska på dörr

Polis och räddningstjänst larmades till en stark men oförklarlig stank på Långströmsgatan på Hisingen. Det man först trodde var en gasläcka visade sig komma från en vätska som någon hällt på en dörr.

ANNONS
|

Strax efter klockan 18 larmades räddningstjänsten till vad som befarades vara en gasläcka. Men väl på plats vid adressen på Långströmsgatan på Hisingen konstaterade man att så inte var fallet.

Vad lukten kom från var en dryg timma därefter fortfarande oklart.

Senare stod det klart att stanken kom från en vätska som hällts mot en persons dörr. Det ska dock inte ha varit någon farlig vätska.

Det uppger räddningstjänsten som lämnade över ärendet till fastighetsägare och polis.

– Personen ska ha känt sig hotad. Sedan vet jag inte om det fanns någon hotbild, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS