Motorcykel i krock – förare bar kniv

På torsdagskvällen körde en motorcyklist in i en bil bakifrån på E20. Motorcyklisten misstänks nu för drograttfylla, brott mot knivlagen samt narkotikabrott.

ANNONS
|

Klockan 19:45 inkom ett larm om en trafikolycka ska ha skett på E20 strax före kakeltunneln i Göteborg. Det ska ha rört sig om en motorcykel som ska ha kört in i en bil bakifrån.

Räddningstjänst larmades till platsen och stängde av nedfarten till kakeltunneln på E20 från Olskroken.

– Vi va bara där en kort stund för att assistera polis och ambulans, vi har lämnat platsen men avspärrningarna ligger kvar sa Mats Gränsmark, vakthavande befäl vid räddningstjänsten i Storgöteborg, vid 20:30.

Även polisen och ambulans larmades till platsen. Personen på motorcykeln uppges vara lindrigt skadad.

– Ingen person är allvarligt skadad och både bil och motorcykel är bärgade, sa Ulla Brehm, polisens presstalesperson Region Väst.

ANNONS

Förare bar kniv

Föraren till motorcykeln var dock av särskilt intresse för polisen.

– Det visade sig att att motorcykelföraren hade en kniv i en av sina mc-väskor och man hittade även en mindre mängd narkotika, sa Ulla Brehm.

Ambulansen tog med med föraren av motorcykeln in till Sahlgrenska för vård samt för att drogtestas.

– Personen misstänks för drograttfylla och har arresterats för brott mot knivlagen samt narkotikabrott, sa Hans Lippens, presstalesperson Region Väst.

Vid 21 tiden uppgav polisen att de hade hävt avspärrningarna.

– Det är återigen framkomlighet i nedfarten till kakeltunneln, sa Hans Lippens.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS