Mordbrand i lägenhet i Frölunda

En lägenhet i Frölunda började under tidig måndagsmorgon att brinna och en person hittades i lägenheten. Personen fördes med ambulans för kontroll på sjukhus och greps samtidigt misstänkt för mordbrand.

ANNONS

Strax efter klockan 04 under måndagsmorgonen larmades SOS angående en rökfylld lägenhet på tredje våningen i Frölunda. Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till platsen och det brann i ett av rummen i lägenheten.

En person anträffades i lägenheten och fördes med ambulans till sjukhus för kontroll.

– Samtidigt grips personen och är initialt misstänkt för mordbrand för att på ett eller annat sätt ha orsakat branden. Det kan ju komma att ändras men det får utredningen visa, säger Fredrik Svedemyr, polisens presstalesperson i Väst.

Det finns, enligt polisen, inga uppgifter om att andra personer ska ha befunnit sig i lägenheten.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS