Polisen har hittat tomhylsor vid en Trestjärnsskolans skolgård.
Polisen har hittat tomhylsor vid en Trestjärnsskolans skolgård. Bild: Jonas Lindstedt

Misstänkt skottlossning i Lövgärdet

Polisen har larmats till Lövgärdet med anledning av en misstänkt skottlossning. Polisen har inte hittat någon skadad person på platsen men har däremot funnit hylsor.
– Fynden har gjort på en skolgård, säger Stefan Gustafsson vid polisen.

ANNONS
|

Det var vid 19-tiden på måndagskvällen som polisen larmades ut till Lövgärdet med anledning av en misstänkt skottlossning.

Flera vittnen har larmat polisen om att man har hört en möjlig skottlossning. Polisen har under kvällen sökt av området med flera patruller så väl som polishelikoptern.

– Vi har inte hittat någon skadad efter att ha sökt igenom området. Däremot har vi hittat hylsor som tyder på att det ägt rum en skottlossning av något slag, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson vid Region Väst.

Fyndet har gjorts inne på Trestjärnsskolans skolgård. En förundersökning med rubricering vapenbrott har inletts. Polisen misstänker inte mordförsök eller mord i nuläget.

ANNONS

Vid 20-tiden meddelade polisen att insatsen var på väg att trappas ner.

– Vi har avrundat där. Vi har hållit på där sedan klockan 19. I stort sett är det avslutat nu. Vi är inne på vapenbrott med tanke på fynden, säger Stefan Gustafsson.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS